Országjárás: Szentendrére látogatott dr. Ferencz Orsolya

Pinterest LinkedIn Tumblr +

A minap a Fidesz-KDNP „Védjük meg szuverenitásunkat!” jelmondatú országjáró kampánya keretében Szentendrére látogatott dr. Ferencz Orsolya űrkutatásért felelős miniszteri biztos, országgyűlési képviselő, ki dr. Vitályos Eszternek, térségünk országgyűlési képviselőjének volt a vendége.

A Pilis-Dunakanyarban élők részéről nagy érdeklődés övezte az eseményt, amelyen telt ház fogadta a politikusokat. Dr. Vitályos Eszter a közösségi oldalán idézte fel, hogy az országjárás szentendrei állomása alkalmával szóba került többek között a nemzeti konzultáció, a migráció, a szuverenitásunk védelme, a családpolitika, a gyermekvédelem, az űrkutatás, a mesterséges intelligencia, a fővárosi és agglomerációs ügyek és az aktuálpolitikai helyzet is.

„Köszönjük Ferencz Orsolya miniszteri biztos asszonynak, hogy jelenlétével megtisztelt minket és nagyon köszönöm azt is, hogy ilyen sokan eljöttetek‼️ Ne feledjétek‼️ Töltsük ki minél többen a nemzeti konzultációt és védjük meg Magyarország 🇭szuverenitását‼️”- tette hozzá dr. Vitályos Eszter.

(Forrás és kép: dr. Vitályos Eszter közösségi oldala)

Megosztás.

A szerzőről

Hozzászólások lezárva.