Jótékonysági Mikulásfutást rendeznek Szentendrén

Pinterest LinkedIn Tumblr +

2023-ban december 2-án, szombaton jótékonysági Mikulásfutást rendez közösen a Szentendrei Kinizsi Honvéd Sportegyesület, a szentendrei önkormányzat és a Szentendrei Kulturális Központ – írja a szentendre.hu.

A felhívás szerint nevezési díjként tartós élelmiszert várnak a szervezők, az adományok a Szent Erzsébet Karitász és a Családsegítő Szolgálat révén jutnak el rászoruló embertársainkhoz. A táv futva és sétálva, de akár babakocsival is teljesíthető. A szervezők szerint jó kedv várható a rendezvényen, a megmozdulás célja pedig, hogy szebbé tegyék a rászoruló családok mindennapjait.

A szentendre.hu azt is írja, hogy idén is gyűjtenek a Szentendrei Árvácska Állatvédő Egyesületnek, így állateledel-adománnyal is lehet nevezni a két kilométeres távra. A rajthelyszín a P’Art Mozi előtt (Duna korzó 25.) lesz, regisztrálni 10-11 óra között lesz, a bemelegítés 10:45-től 11 óráig tart. Az eseményre javasolt a kényelmes, sportos öltözék, mikulásos kiegészítőkkel. A rendezvény idejére a forgalom elől elzárják a Duna korzót, a Jókai utcát és környékét.

(Forrás: szentendre.hu)

(Illusztráció: Pixabay)

Megosztás.

A szerzőről

Hozzászólások lezárva.