A Tesco mogyorót, a Penny mandulabelet hív vissza

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kártevő lehetséges jelenléte miatt mogyoró terméket hív vissza a Tesco Globál Zrt., míg a Penny-Market Kft. avas szagú mandulabelet hív vissza – közölte honlapján a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih).

A Tesco Globál Zrt. az E04230812D tételazonosítójú, 06. 05. 2024. minőségmegőrzési idejű „TS NATUR MOGYORÓ 200G” terméket visszahívja és a forgalomból kivonja. Az érintett termék a vásárlás helyére vagy bármelyik magyarországi Tesco áruházba visszavihető, a termék árát visszatérítik.

A Penny-Market Kft. minőségi probléma miatt szeletelt mandulabél terméket hív vissza, mivel a terméknek avas szaga van. Az érintett „PENNY ALMONDS SLICED 100 G” PENNY mandulabél, szeletelt 100 g, tételszáma E10230120N, minőségmegőrzési ideje 12. 07. 2024. Az érintett termékeket a vásárlás helyén visszaveszik, a vételárat nyugta nélkül is visszafizetik.

A Nébih kéri a vásárlókat, hogy az alábbi azonosító adatokkal megegyező terméket ne fogyasszák el! A termékvisszahívás kizárólag a fenti adatokkal azonosított termékre vonatkozik.

Forrás: Nébih/MTI

Megosztás.

A szerzőről

Hozzászólások lezárva.