Bőven akadt dolguk térségünk tűzoltóinak

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Árokba hajtott egy autó Tahitótfalunál, konyhatűz volt Solymáron, Pilisvörösváron pedig egy gépkocsi oszlopnak ütközött.

Február 26-án, hétfőn reggel árokba hajtott egy gépkocsi a Tahitótfalut és Pócsmegyert összekötő út 9-es kilométerszelvényénél. A szentendrei hivatásos és a szigetmonostori önkéntes tűzoltók érkeztek a helyszínre, áramtalanították a bajba került járművet, amelyben csak a vezetője utazott. Az érintett útszakaszt félpályán lezárták a baleset miatt.

Február 25-én, vasárnap délután lámpaoszlopnak ütközött egy gépkocsi Pilisvörösváron, a Fő utcában, azaz a 10-es főút belterületi szakaszán. A járműből mindenki ki tudott szállni. Műszaki mentés céljából a pilisvörösvári önkéntes tűzoltók érkeztek a baleset helyszínére, ahova a mentőket is riasztották.

Február 25-én, vasárnap délután tűz keletkezett egy családi házban, Solymáron, a Külső Bécsi úton, azaz a 10-es főúton. Ételmaradék és bútor égett a konyhában. A tulajdonos még a fővárosi hivatásos és a solymári önkéntes tűzoltók kiérkezése előtt megkezdte a lángok oltását, amelyet a rajok fejeztek be. A mentők is a helyszínre vonultak.

Forrás: Katasztrófavédelem

Megosztás.

A szerzőről

Hozzászólások lezárva.