Vitályos Eszter lett az új kormányszóvivő

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Továbbra is a haza szolgálatában!! Nagy megtiszteltetés ért a napokban, ugyanis Orbán Viktor miniszterelnök úr felkért, hogy vállaljam el a Kormányzati Kommunikációért Felelős Államtitkárság vezetését, egyúttal pedig a kormányszóvivői feladatok ellátását is” – közölte közösségi oldalán Vitályos Eszter.

Pilis-Dunakanyar országgyűlési képviselője azt írta, hogy elfogadta a megtisztelő felkérést, ez pedig azt jelenti, hogy véget ért miniszterhelyettesi megbízatása a Kulturális és Innovációs Minisztériumban.

„A Parlamenti Államtitkárság élére Zsigó Róbert kollegám érkezik, akinek sok sikert, erőt és kitartást kívánok! Köszönöm Csák János Miniszter Úrnak az eddigi bizalmat, köszönöm államtitkár és helyettes államtitkár kollégáimnak a közös munkát és köszönöm a közvetlen kollégáimnak és a minisztérium minden dolgozójának, hogy minden körülmények között számíthattam/számíthattunk rátok! Ez a bizalom kölcsönös és a jövőben is így marad! Mindannyiótoknak sok sikert kívánok!” – írja bejegyzésében.

A politikus leszögezte: bár mostantól ő lesz az új kormányszóvivő, mindemellett továbbra is ő képviseli Pilis-Dunakanyar térségét az országgyűlésben. Továbbra is azon fog dolgozni, hogy meghálálja a lakosságtól kapott támogatást és bizalmat.

„E mellett új feladatok is várnak, amelyeket a párbeszéd és a megértés kell, hogy jellemezzen! Az irány változatlan: „A Jóisten mindannyiunk felett, Magyarország mindenek előtt!” – zárta gondolatát.

(Forrás és kép: Vitályos Eszter közösségi oldala)

Megosztás.

A szerzőről

Hozzászólások lezárva.