Szép napos időben, együtt, közösen majálisoztak a szentendrei Postás-strandon

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Május elsején, az Összeköt Egyesület meghívására a Szentendre Barátai Egyesület is részt vett a szentendrei Postás-strandon tartott majálison. Előkerült a bogrács és az ugrálóvár, jó kedvből nem volt hiány.

A Szentendre Barátai Egyesület beszámolója szerint sokan részt vettek az eseményen, amelyen 10-14 óra között a sátraknál kötetlenül lehetett beszélgetni a város ügyeiről is. Találkozni lehetett Petricskó Zoltánnal, az egyesületük által támogatott polgármester-jelölttel és csapatával, az Összeköt Egyesület önkormányzati képviselő-jelöltjeivel is.

Közösségi oldalukon az alábbi rövid összefoglalót tették közzé:

„Együtt voltunk sokan, közösségben a szentendrei majálison Petricskó Zoltán – polgármesterjelölt és az Szentendre Összeköt önkormányzati jelöltjeivel. Mindannyian egyetértettünk abban, hogy elment öt év a város mellett úgy, hogy nem történt semmi. Eltelt öt, ablakon kidobott év a város életéből, a mi életünkből egy olyan kisvárosban, mely tele van potenciállal, lehetőségekkel, fantasztikus adottságokkal. Nem szeretnénk még öt elvesztegetett évet, ezért Szentendrén változás kell!” – írták.

(Forrás és fotók: Szentendre Barátai Egyesület)

Megosztás.

A szerzőről

Hozzászólások lezárva.