Május 10-től újra elérhető a Dunakanyar napijegy

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Visszatér a népszerű Dunakanyar napijegy, a MÁV-VOLÁN-csoport térségben közlekedő, illetve a MAHART kijelölt járatain is érvényes szezonális díjterméke. A környéket felfedezni vágyók egyetlen jegy megváltásával egyszerűen és kedvezőbb áron utazhatnak. Idén a MÁV-VOLÁN-csoport járatain bővül a felhasználhatósági terület, még több vonat, HÉV és VOLÁNBUSZ járaton lesz érvényes a Dunakanyar napijegy, ami ráadásul már családi jegyként is megváltható május 10-től.

Beköszöntött a jó idő, elindult a hajózási szezon. A MÁV-VOLÁN-csoport és a MAHART közös szolgáltatásfejlesztéssel nyújt segítséget az utazásszervezéshez, támogatva a belföldi turizmust. A Dunakanyar napijegy immár ötödik éve kínál kedvezményes utazási lehetőséget a közösségi közlekedést választó utasoknak. A május 10-től elérhető szezonális napijegy hajózási napokon, a korábbi években már megszokottak szerint a MÁV-START, a MÁV-HÉV és VOLÁNBUSZ, valamint a MAHART kijelölt járatain használható fel.

A változatlan árú napijegy most még több helyen lesz érvényes a MÁV-VOLÁN-csoport járataira. A korábban már megszokottakon felül a VOLÁNBUSZ összes Solymár és Budapest, valamint Nagykovácsi és Budapest közötti (helyközi sárga színű, agglomerációs kék színű és éjszakai)  járatán, továbbá a H5-ös HÉV teljes vonalán, illetve a MÁV-START S77-es vonatain és az S71/G71-es vonatokkal közös (Vác – Csörög) szakaszán is utazhatunk a Dunakanyar napijeggyel. A MAHART Váci körjárat megszűnt, de továbbra is használhatjuk a jegyet a VISEGRÁD GRAND TOUR (korábban Visegrádi körjárat), az ESZTERGOM GRAND TOUR (korábban Esztergomi körjárat) és a Szentendrei körjárat hajóin.

A jegyek kétféle változatban vásárolhatók meg a MÁV-START pénztáraiban, jegyértékesítő automatáiban, illetve online a MÁV applikációban. Felnőttek számára a termék változatlanul 2 499 forintért érhető el. Újdonság a 6 999 forintos családi Dunakanyar napijegy, ami 2 felnőtt és 2, velük együtt utazó 14 év alatti utas részére érvényes.

A szezonális Dunakanyar napijegyen túl mindenki számára egész évben elérhetőek az ország- és vármegyebérletek és a Magyarország24 és Vármegye24 napijegyek is. Érdemes előre tájékozódni, melyik változat nyújtja a legkedvezőbb megoldást az adott utazási igényre. A Pest vármegye24 napijegy, illetve a Pest vármegyebérlet a Dunakanyar napijegy érvényességi területének jelentős részén eleve felhasználható, ugyanakkor a hajójáratokon nem érvényesek. Amennyiben hajóval is szeretnénk utazni, érdemes a kombinált Dunakanyar napijegy megvásárolni.

A MÁV-VOLÁN-csoport közös szolgáltatás fejlesztéseinek kiemelt célja, hogy minél többen válasszák az egyéni utazásnál fenntarthatóbb közösségi közlekedést, hozzájárulva az élhetőbb, zöldebb jövő kialakításához.

További információk és a Dunakanyar napijegy teljes érvényességi területét bemutató térkép az alábbi oldalon érhető el: https://www.mavcsoport.hu/dunakanyar

Térkép

MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatóság

Megosztás.

A szerzőről

Hozzászólások lezárva.