Tűzoltóautót venne? Vásárolja meg a szentendrei önkéntesek járgányát

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Szentendre Város Önkéntes Tűzoltó Egyesület eladásra kínálja gyorsbeavatkozó gépjárművét – olvasható Antal István parancsnok bejegyzése a 4×4 adok veszek nevű Facebook csoportban. Az érdeklődők hozzá fordulhatnak bővebb információkért.

A jármű 2001-es évjáratú öt személyes tehergépkocsi, mely 177.800 kilométert futott eddig. Kiváló műszaki állapotban van, frissen szervizelt, teljes alvázvédelemmel kezelve. Elsősorban önkéntes egyesületek részére ajánlják, mivel teljesen fel van szerelve, jelenleg is napi vonulós használatban van, azonnal szolgálatba állítható.

A 3,79 millió forintos ár tartalmazza a beépített 230 literes víztartályt, egy Honda motoros magasnyomású oltóberendezést 100bar üzemi nyomással, 40 méteres vadonat új tömlővel, 12 liter/perc magasnyomású pisztollyal, amihez egy gyorscsatlakozású habtartály is kapcsolható. Ezen kívül a málhatér egyedileg lett kialakítva kihúzós tálcákkal, mellyel egy alapvezeték és osztott sugár szerelésére alkalmas felszerelések, FA TCSK, állványcső és 4 db légzőkészülék is elfér.

A műszaki mentésekhez 2 db motoros láncfűrész és egy Force balta van jelenleg málházva. A tetőn egy teljes dugólétra készlet és közepén a műanyag ládában kéziszerszámok kaptak helyet. Az ár kizárólag az autóra és a málhatérbe szerelt szivattyúra vonatkozik, a szakfelszereléseket nem tartalmazza. Bővebb információ Antal Istvántól kérhető.

(Forrás és kép: Antal István)

Megosztás.

A szerzőről

Írjon egy választ