Félidőben vesztésre álltak, végül legyőzték a mohácsi lányokat

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Hatalmas küzdelemben 25:22-re győzte le hazai pályán az NB I/B Nyugati-csoportban szereplő Szentendrei NKE csapata a Mohácsi TE 1888 alakulatát. A Szentendre jelenleg a 10. helyet foglalja el a tabellán és egy jó hajrával a 6. helyig is felkapaszkodhat.

Az április 27-i találkozót minden bizonnyal nem felejtik el a felek, hiszen igazi ádáz küzdelmet folytattak egymással. Az első gólig mindössze másfél percet kellett várni, Rittlinger Lotti találatával a Mohács szerezte meg a vezetést (0:1). Az első félidőben végig a vendégek domináltak, a hazaiaknak még az egyenlítés sem jött össze, ugyanakkor folyamatosan a mohácsi gárda nyomában jártak.

A szünet után nagyobb fokozatra kapcsolt a Szentendre: a 38. percben egalizáltak (12:12), majd egyre inkább a hazaiak akarata érvényesült. Érződött az is, hogy a vendéglátók meg szeretnék nyerni a találkozót. A 45. és 49. perc között zsinórban három gólt is szereztek, így elhúztak 21:17-re, majd a Mohács minimálisra csökkentette a hátrányát (22:21). Végül egy újabb hajrában otthon tartotta a három pontot a Szentendre.

Végeredmény: Szentendrei NKE 25:22 (8:10) Mohácsi TE 1888

(Forrás: MKSZ Adatbank)

(Borítókép: Szentendrei NKE)

Megosztás.

A szerzőről

Hozzászólások lezárva.