Közzétették a Tour de Hongrie előzetes rajtlistáját

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Április 29-én, csütörtökön tették közzé a 42. Tour de Hongrie előzetes rajtlistáját. A huszonkét csapat versenyzői között világ- és Európa-bajnokok, valamint további neves sportolókat üdvözölhetünk.

Vitathatatlan, hogy a magyar kerékpáros körverseny egyre nagyobb népszerűségnek örvend és egyre erősebb mezőny méri össze tudását hazánk egészen különleges tájain. Idén például tiszteletét teszi nálunk a holland Mike Teunissen is (Jumbo-Visma), aki többek között azzal is büszkélkedhet, hogy a két évvel ezelőtti Tour de France-n megnyerte az első szakaszt, ami azért nem kis teljesítmény.

Világbajnokoknak is drukkolhatunk majd itthon, hiszen Damien Howson (Team BikeExchange), a tavalyi magyar verseny harmadik helyezettje 2013-ban U23-as időfutam-világbajnoki címet szerzett. Itt lesz a 2015-ös világbajnok Mads Würt Schmidt is (Israel Start-Up Nation).

2021. május 12. és 16. között 132 kerékpáros áll rajthoz és olyan neveknek drukkolhatunk, mint Peák Barnabás (Team BikeExchange), Dina Márton és Fetter Erik (mindketten az EOLO-Kometa versenyzői).

A teljes lista itt érhető el.

(Forrás: tourdehongrie.hu)

(Borítókép: hidlap.hu)

Megosztás.

A szerzőről

Hozzászólások lezárva.