Elhunyt Herman István, a Fidesz korábbi országgyűlési képviselője

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Hetvennégy éves korában elhunyt Herman István a Magyar Érdemrend Lovagkersztje díj birtokosa, volt országgyűlési képviselő, az egykori Grafotip Reklám és Kereskedelmi Kft. ügyvezető igazgatója, a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara kézműves alelnöke – közölte a heol.hu.

A Heves megyei hírportál ismertette, hogy Herman István a politikai élet aktív szereplője volt 1990-től nyugdíjba vonulásáig. 1990-tól egy cikluson át önkormányzati képviselő volt Egerben, majd 1994-től 1998-ig a városi költségvetési bizottság tagjaként dolgozott a városért. 1998-tól a Heves Megyei Önkormányzat képviselőjeként tevékenykedett.

2006-ban belépett a Fideszbe, majd ő látta el a Heves megye 6. számú választókerületének elnöki feladatait. 2010-ben bekerült a parlamentbe és egy cikluson át ő volt a választókerületének országgyűlési képviselője.

Dr. Vitályos Eszter, a kormánypárt országgyűlési képviselője közösségi oldalán így búcsúzott Herman Istvántól:

„Hetvennégy éves korában elhunyt Herman István, a Magyar Érdemrend lovagkeresztjének birtokosa, a Fidesz korábbi országgyűlési képviselője. Őszinte részvétem a családnak, sok erőt és kitartást kívánok a hozzátartozóknak ebben a nehéz időszakban.”

(Forrás és kép: heol.hu/dr. Vitályos Eszter közösségi oldala)

Megosztás.

A szerzőről

Hozzászólások lezárva.