Szociális tüzelőfát vásárolhatnak a 2,41 millió forintnyi adományból

Pinterest LinkedIn Tumblr +

December 13-án, hétfőn reggel a Nők Szentendréért csoport tagjaival adták át közösen a Szentendrei Barátai szervezet tagjai az adománygyűjtésük során befolyt 2.142.000 forintos összeget Kívés Zoltán diakónusnak, a Katolikus Karitász Szentendre részére, rászorulóknak szánt tűzifa vásárlására.

A beszámoló szerint adományozókat a büszkeség, a hála és a szeretet érzése töltötte el az átadó kapcsán, ami valljuk be, teljesen érthető egy ilyen mértékű összefogás után.

„BÜSZKESÉG, hogy ilyen nyílt szívű emberek élnek itt városunkban, akiknek köszönhetően a tavalyi összeg szinte kétszeresét adhattuk ma át. HÁLA, azért a rengeteg önkéntességért és adományért, amivel hozzájárultatok a kezdeményezés sikeréhez. SZERETET, amely ismeretlenül is összeköt nélkülözőket, szervezőket és adományozókat egyaránt, és sző bennünket egy nagy tartós hálóvá: közösséggé” – írják az oldalon.

A Szentendre Barátai csapata köszönetet mondott az adakozóknak és azt kívánták, hogy szeretetben és melegségben legyen gazdag mindnyájunk karácsonya.

(Forrás és kép: Szentendre Barátai)

Megosztás.

A szerzőről

Hozzászólások lezárva.