Vitályos: közös érdek az Átölel a Pilis-Dunakanyar Stratégia megvalósítása

Pinterest LinkedIn Tumblr +

„Drága Pilis-dunakanyariak! Miért fogtuk meg Orbán Viktor miniszterelnök úrral az “átölelő” smile-t?” – tette el a kérdést közösségi oldalán dr. Vitályos Eszter, aki a közös fényképen Magyarország kormányfőjével egy szívet ölelgető hangulatjelet tart. A válasz a bejegyzésből kiderül!

A Fidesz-KDNP országgyűlési képviselője a posztban felidézte, hogy Orbán Viktor 1989-ben Budapesten, a Hősök terén arra bíztatta a jelenlévőket, hogy higgyenek maguk erejében, legyenek eltökéltek és sose tévesszék szem elől a célt.

„Én ekkor 10 éves voltam. Igyekeztem szorgalmasan tanulni, kitartóan sportolni és odaadóan törődni másokkal. Talán ennek is köszönhető, hogy bizalmat kaptam tőletek és képviselőjelölt lehetek” – tette hozzá dr. Vitályos Eszter.

A politikus kijelentette: ma itt a Pilis-Dunakanyarban élők hisznek a maguk erejében, Pest megye ezért vált le a fővárosról és alkot immár önálló uniós régiót, 10.000 milliárd forintos pályázati keretösszeggel.

„Eltökéltek vagyunk a térség közlekedési-, egészségügyi-, épített- és természeti örökségvédelmi fejlesztései mellett és nem tévesztjük szem elől a célt, hogy az Átölel a Pilis-Dunakanyar Stratégia megvalósítása mindannyiunk közös érdeke. Szóval azért választottuk ezt a táblát, mert… Ölelünk Benneteket!” – hangsúlyozta dr. Vitályos Eszter.

(Forrás és kép: dr. Vitályos Eszter közösségi oldala)

Megosztás.

A szerzőről

Hozzászólások lezárva.