Vitályos Eszter: határhoz közeli árvaházakat támogatunk az első térségi segélyszállítmánnyal

Pinterest LinkedIn Tumblr +

„A hét közepén indul az első Átölel a Pilis-Dunakanyar segélyszállítmány a magyar-ukrán határhoz” – jelentette be közösségi oldalán dr. Vitályos Eszter országgyűlési képviselő.

Az egyre inkább durvuló ukrajnai háború, a nyugat felé tartó menekültek, illetve a kárpátaljai magyarok helyzete összefogásra sarkallta nemzetünket. Sorra-másra hirdettek adománygyűjtéseket az országban és örömteli, hogy térségünkben is vannak példák hasonló jócselekedetekre.

„Drága Pilis-Dunakanyariak! Egészen megható az az összefogás, amelyet a térségünkben tapasztalhatunk az elmúlt napokban. Ennek a hihetetlen lendületnek köszönhetően megindul az első szállítmányunk a magyar-ukrán határhoz, a hét közepén” – ismertette dr. Vitályos Eszter.

A politikus közösségi oldalára feltöltött videóban felhívta a figyelmet arra is, hogy a gyorsan fogynak a segítségre szoruló emberek készletei, így elsősorban tartós élelmiszereket, zsírt, olajat, cukrot, tésztát és egyéb termékeket várnak a gyűjtőpontokon.

„Az első szállítmányunkkal a határhoz közeli árvaházakat fogjuk tudni támogatni. Nagyon számítunk a segítségetekre, ahogy ők is nagyon számítanak a mi segítségünkre! Ölellek benneteket!” – tette hozzá az Emberi Erőforrások Minisztériumának európai uniós fejlesztéspolitikáért felelős államtitkára.

(Forrás, kép és videó: dr. Vitályos Eszter közösségi oldala)

Megosztás.

A szerzőről

Hozzászólások lezárva.