Sportpályát és multifunkciós traktort is átadtak Tahitótfaluban

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Április 1-jén, pénteken délelőtt duplán örülhettek a helyiek, hiszen sportpályát és multifunkciós traktort is átadtak Tahitótfaluban. A rendezvényen részt vett dr. Vitályos Eszter országgyűlési képviselő is.

A politikus közösségi oldalán azt írja: a csodaszép új, szabadtéri, műanyag borítású kézilabda pályához, ami Magyarország Kormánya és a Magyar Kézilabda Szövetség közös támogatásaként épülhetett meg, sok-sok csodálatos sportélményt kíván minden tahitótfalusi gyermeknek, tanáraiknak, edzőinek és persze minden felnőttnek is, aki itt fog majd edzeni, versenyezni, játszani, kikapcsolódni!

„A sportpálya mellett ma a tahitótfalusiak egy remek gépet is birtokba vehettek, mégpedig egy traktort. A beszerzés egy sikeres pályázat része, a Belügyminisztérium egyes 5000 fő feletti lakosságszámú településeket érintő beruházások támogatott. Ennek során Tahitótfalu Község Önkormányzata számára 97 000 000 forint vissza nem térítendő támogatást biztosított, ennek a gépnek a megvásárlása a sok fontos cél egyike volt, s ez a cél most megvalósult!” – ismertette.

A Fidesz-KNDP térségi országgyűlési képviselőjelöltje tiszta szívből gratulált a helyi önkormányzatnak, a település polgármesterének és munkatársainak, valamint a projekt megálmodóinak és kivitelezőinek is köszönetet mondott a nagyszerű munkáért.

(Forrás: dr. Vitályos Eszter közösségi oldala)

Megosztás.

A szerzőről

Hozzászólások lezárva.