„Visszafejlődik a térség”: Nyílt levelet intéztek a polgármesterek Buzinkay Györgynek a kampányvideója miatt

Pinterest LinkedIn Tumblr +

„Nyílt levél Buzinkay Györgyhöz, Pest megye 3. számú választókerületének Egységben Magyarországért képviselőjelöltjéhez” – olvasható a dokumentum a leányfalusi önkormányzat közösségi oldalán. A települések vezetői levélben – melynek tartalmát változatlanul közöljük – tiltakoznak a baloldal jelöltjének videójában elhangzó valótlanságok ellen.

„Tisztelt Képviselőjelölt Úr!

Ön kampányvideójában úgy minősíti térségünket, hogy az „az elmúlt évtizedben egyenesen visszafejlődött”.

E kijelentésével Képviselőjelölt úr nemcsak az elmúlt évtized valamennyi polgármesterének és képviselő-testületének, de a lakhelyük fejlődéséért folyamatosan tevékenykedő civilek sok éves munkáját is degradálja.

Településeinkért hosszú évek óta dolgozó településvezetőkként vissza kell utasítanunk Képviselőjelölt úr minősítését, mely vagy rosszindulatról, vagy nagyfokú tájékozatlanságról tesz tanúbizonyságot.

Képviselőjelölt úr kijelentésével szemben a valóság az, hogy térségünk, és annak települései az elmúlt évtizedben is folyamatosan, jelentős mértékben fejlődtek

A korrekt eljárásnak azt tartanánk, ha Képviselőjelölt úr visszavonná valótlan állítását és elnézést kérne a térség fejlődéséért eddig is sokat tevő polgáraitól.

Tisztelettel:

Adorján András

Leányfalu polgármestere

Dr. Sajtos Sándor

Tahitótfalu polgármestere

Eőry Dénes

Visegrád polgármestere

Németh Miklós

Pócsmegyer polgármestere

Molnár Csaba

Kisoroszi polgármestere

Molnár Zsolt

Szigetmonostor polgármestere

Peller Márton

Pilisszentkereszt polgármestere”

(Forrás: leányfalusi önkormányzat Facebook oldala)

Megosztás.

A szerzőről

Hozzászólások lezárva.