Lakossági fórumra várta Szabados András a Tyúkosdűlő és Boldogtanya térségben élőket

Pinterest LinkedIn Tumblr +

A napokban az Ilona pihenőnél a Tyúkosdűlő és Boldogtanya térség lakóival közösen tartott lakossági fórumot Szabados András, a Fidesz-KDNP önkormányzati képviselőjelöltje. Az eseményen részt vett dr. Vitályos Eszter, a térség országgyűlési képviselője is.

„Megtiszteltetés számomra, hogy ilyen sokan eljöttek és megosztották velem a lakókörnyezetükkel kapcsolatos észrevételeiket, igényeiket és jelezték a megoldandó problémákat. Ha valaki nem tudott eljönni, az ő észrevételeiket is szívesen fogadom elérhetőségeimen, nyitottan állok minden felvetés és megkeresés elé!” – foglalta össze a találkozót Szabados András.

A politikus-aspiráns azt írja, hogy a lakosokkal beszélgettek a környék utcáinak állapotáról. Szóba került, hogy egyrészt több utca – például a Völgy és Vadász utcák – esetében is már nagyon fontos lenne a szilárd útburkolat kialakítása, hiszen az elmúlt 2 évben lényegében semmi fejlesztés sem történt a városrészben.

„De természetesen minden utcát nem lehet egyik napról a másikra rendbe tenni, azonban legalább a pormentesítést el kellene sürgősen végezni rajtuk! Alig van eső manapság, ami miatt a köves/földes utcák porzása egyre elviselhetetlenebb, rontja a levegő minőségét és a telkek élvezhetőségét a nyári melegben. A pormentesítés nem nagy költség. Képviselőként rögtön javasolni fogom, hogy az érintett utcák kezelése még a nyáron megtörténjen!” – tette hozzá.

Szabados András arról is beszámolt, hogy ismét sok jelzést kapott a csatornázás hiányosságaira vonatkozóan. Sokan felvetették az elhibázott szennyvízszippantási rendszer hátulütőit, a lakók jelzései alapján számos ponton kellene átgondolni ezt a közszolgáltatást.

„Azt is sokan nehezményezik, hogy a város részéről nem kapnak kellő tájékoztatást vagy kérdéseikre választ. Pedig elsődleges lenne, hogy egy önkormányzat aktív kapcsolatot tartson a lakossággal, akiért dolgozik. Az építkezések és betelepülés kapcsán is sok panasz van, a korábban megígért szabályozás módosításból semmi sem látszik, tájékoztatás sem volt. A munkagépekkel kapcsolatos problémák is igen gyakoriak a körzetben. Sok-sok tennivaló van. Ha megtisztelnek bizalmukkal, akkor élére állok ezen ügyeknek és legjobb tudásom szerint fogom képviselni az itt élők érdekeit!” – jelentette ki a 10-es számú választókerület jelöltje.

(Forrás és kép: Szabados András Facebook oldala)

Megosztás.

A szerzőről

Hozzászólások lezárva.