Pilisvörösvárnál hét, Leányfalun két jármű ütközött össze

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Szeptember 29-én, csütörtökön két nagyobb baleset is történt térségünkben. A tűzoltóknak Pilisvörösvár és Piliscsaba között a 10-es úton, illetve a 11-es úton Leányfalunál is be kellett avatkozniuk – közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Csütörtökön reggel 6-7 óra között összesen hét autó ütközött össze a 10-es út Pilisvörösvár és Piliscsaba közötti szakaszán a 22-es kilométerszelvényben. A műszaki mentést a fővárosi hivatásos és a pilisvörösvári önkéntes tűzoltók végzik. A balesetnél a mentés idejére az utat lezárták, személyi sérülés nem történt.

A pilisvörösvári önkéntes tűzoltók közösségi oldalán azt írják, hogy a helyszínen 2 autó ütközött össze frontálisan, mindkettő kocsi futóműve megsérült. Ennek következtében a mögöttük haladó autós fékezett, azonban mögötte lévő 2 másik autó nem tudott már időben lefékezni így egy újabb 3-as koccanás történt. A baleset helyszínétől 100m újabb baleset történt ott is fél frontálisan ütközött 2 autó. A tűzoltókon kívül a rendőrség és a mentők is helyszínre vonultak.

Csütörtökön délután a 11-es főút 25-ös kilométerénél, Leányfalu belterületén két jármű ütközött össze. A szentendrei hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra is kellett számítani.

(Cikkben szereplő kép: 11-es út/T. Márk)

(Borítókép: Pilisvörösvári Önkéntes Tűzoltó Egyesület)

(Infó: pest.katasztrofavedelem.hu/Pilisvörösvári Önkéntes Tűzoltó Egyesület)

Megosztás.

A szerzőről

Hozzászólások lezárva.