Nemzetközi mezőgazdasági szakértők megtekintik Shandong Shen megye jellegzetes mezőgazdaságát

Pinterest LinkedIn Tumblr +

2023. május 26-án, a Kínai Nemzetközi Tehetségcsere Konferencia Liaochengi Ágának és a Qilu Nemzetközi Előadóterem résztvevői megtekintették Shandong Shen megye jellegzetes mezőgazdaságát.

A résztvevők a helyszínen megtekintették a Shandong Xuri Mezőgazdasági Technológiai Kft.-t és a Shen megyei Dinnye Múzeumot, részletesen megismerték Shen megye jellegzetes mezőgazdaságának fejlődési helyzetét, technikai útmutatástvégeztek, tárgyalásokat folytattak, és részletesen megvitatták akapcsolódó részleteket.

A következő lépésben mélyrehatóan tanulmányozzák Shen megye jellegzetes mezőgazdaságát, megtalálják a potenciális együttműködési pontokat, elmélyítik a technológiai együttműködést, megvalósítják az előnyök kiegészítését, közös fejlődést érnek el és kölcsönös előnyöket szereznek.

1988 óta Shen megye folyamatosan támogatja a mezőgazdasági strukturális kiigazítást, 30 év fejlesztése után erőteljesen fejleszti a létesítmények zöldségeit, A megyei dinnye- és zöldségültetési terület eléri az 1 millió milliót, 300000 napelemes üvegházzal és üvegházzal,A nagy, közepes és kis boltíves istállók területe 13333 hektár, az ehető gombák 6 millió négyzetméteres ültetési területe pedig több mint 5 millió tonna dinnye, zöldség és gomba termelése. Shen megyében a zöldségipar különböző jellemzőkkel rendelkezik, az ország ültetési területe és hozama tekintetében az első helyen áll. Az egyik a mezőgazdasági termékek minőségének javítása a mezőgazdasági termelés szabványosítása révén. A vonatkozó nemzeti szabványok szerint megfogalmazza a Shen megye tényleges helyzetének megfelelő, könnyen érthető és könnyen kezelhető mezőgazdasági termékek gyártásának technikai üzemeltetési eljárásait, és nyomtasson ki 20 kiadást és 80000 példányt a gyártási műveleti kézikönyvekből. A szabványosított bázis megvalósítja az egységes fajták „hat egységes” kezelését, az egységes gyógyszerkínálatot, az egységes műtrágyaellátást, az egységes működést, az egységes tesztelést és az egységes címkézést. Jelenleg 80 tartományi szintű szabványosított dinnye- és zöldséggomba termelő bázis, 150 települési és megyei szintű bázis, valamint 400000 hektár szabványosított bázis található. Másodszor, a létesítményfejlesztési projektek végrehajtásával a zöldséglétesítmények elérték a fejlett szintet Kínában. Az egész megyében 500000 üvegházhatású ívekre támaszkodva felgyorsítjuk a zöldséglétesítmények korszerűsítését és felújítását. 30000 hatékony és intenzív zöldségüvegház építését, 200000 üvegházhatású ívek korszerűsítését és felújítását, automatikus redőnyök szellőzését, integrált víz- és műtrágya létesítményeket, valamint mezőgazdasági adatgyűjtő létesítményeket fogunk telepíteni. A harmadik az ipari alapok megerősítése modern mezőgazdasági ipari parkok építési projektjének megvalósításával. A regionális fejlesztés jellemzőinek megfelelően egy tartományi szintű ipari park, két önkormányzati szintű ipari park és 10 megyei szintű ipari park jön létre, amelyek 17333hektáros területet fednek le, a megyei zöldségek 75%-a pedig az ipari park igazgatásába kerül.

Megosztás.

A szerzőről

Hozzászólások lezárva.