Nemzetközi mezőgazdasági szakértők megtekintik Shandong Shen megye mezőgazdasági felügyeleti platformját

Pinterest LinkedIn Tumblr +

2023. május 26-án a Kínai Nemzetközi Tehetségcsere Konferencia Liaochengi Ágának és a Qilu Nemzetközi. Előadóterem résztvevői megtekintették Shandong Shen megye mezőgazdasági termékek minőségének és biztonságának nyomon követhető platformját, hozzájárulva az iparági innovációs kutatási eredmények és az iparági fejlesztési igények hatékony összekapcsolásához.

A résztvevők nagyra értékelték Shen megye jellegzetes iparának építési méretét és magas szintű technológiáját. Mindannyian azt mondták, hogy mindkét félnek sokat kell tanulnia és kölcsönösen tanulnia kell a kapcsolódó technológiai területeken, és a jövőben nagy teret ad a kétoldalú együttműködésnek.

Shen megye támogatja a márkás mezőgazdaság fejlesztését kiváló minőségű.

– Az egyik a mezőgazdasági termékek minőségfigyelő központjának létrehozása.
Minden városban és utcában létrehozni egy mezőgazdasági termék minőségi és biztonsági felügyeleti hivatalt, amely 3-5 mezőgazdasági biztonsági felügyelettel felszerelt. Minden falu 1-2 mezőgazdasági biztonsági információs tisztviselővel rendelkezik, amelyek háromszintű mezőgazdasági termékminőségi és biztonsági felügyeleti rendszert alkotnak megyei, városi és falusi szinten.

– Másodszor 20 új tömegspektrométerrel és egyéb vizsgálóberendezéssel egészül ki, amelyek 20 vizsgálati járművel vannak felszerelve a megyei szintű ellenőrzéshez. A megyei mezőgazdasági termék tesztelő központ a magja,Minden települési és utcai mezőgazdasági biztonsági iroda, mezőgazdasági termék-feldolgozó vállalkozások, termelési bázisok és mezőgazdasági termék-kereskedelmi piacok létrehozták a mezőgazdasági termékek minőségi vizsgálóhelyeit, és háromszintű mezőgazdasági termék minőségi vizsgálati hálózatot hoztak létre, amely megyei szintű mintavételből, települési és utcai általános ellenőrzésből és bázispiaci önellenőrzésből áll. Évente több mint 60000 mintát vettek mintába.

– A harmadik egy nyomonkövethetőségi rendszer kialakítása. 2012 óta létrejött egy vezető hazai mezőgazdasági termékek minőségi és biztonsági nyomonkövethetőségi platform, amely 112 nyomonkövethetőségi pontot hozott létre a gyártóbázisokban, a mezőgazdasági input áruházakban, a nagykereskedelmi piacokon és egyéb helyeken, és átfogó minőségi nyomonkövethetőségi rendszert alkot a forrástól az étkezőasztalig. A platform évente több mint 3 millió vonalkódot felülvizsgál és nyomon követ, lehetővé téve a Shen megye minden mezőgazdasági terméke számára, hogy „gyártási nyilvántartásokat, termék tesztelést, információkérést és termék nyomon követhetőségét”.

Megosztás.

A szerzőről

Hozzászólások lezárva.