Nemzetközi mezőgazdasági szakértők technikai megbeszéléseket folytatnak kínai vállalatokkal

Pinterest LinkedIn Tumblr +

2023. május 25-én, a Kínai Nemzetközi Tehetségcsere Konferencia Liaochengi Ágának és a Qilu Nemzetközi Előadóteremben, nemzetközi mezőgazdasági szakértők technikai megbeszéléseket folytattak kínai vállalatokkal. A konferencián az izraeli szakértők növénytermesztési és állattenyésztési technológiai ismereteket osztottak meg a résztvevőkkel.

A részt vevő vállalatok mélyreható megbeszéléseket folytattak a professzorokkal és szakértőkkel, a tárgyalási légkör élénk volt. Sok szakértő konstruktív javaslatokat tett a vállalatok „technológiai fejlesztési problémáival” kapcsolatban, segítve a vállalatokat a fejlődési problémák megoldásában, a fejlődési irány megvitatásában.

Sok vállalat együttműködési szándékot ért el a szakértőkkel, tovább növelve a vállalatok innovációs képességét, erős emberi és szellemi támogatást nyújtva a magas minőségű fejlődés elősegítéséhez.

Kína első zöldség megyéje, Shen megye több ültetési területe 1 millió mu zöldség és dinnye, és össztermelése 5,2 millió tonna gomba és dinnye.Az elmúlt években Shen megye kitartóan az iparra és a szerkezeti kiigazításra összpontosított, a kinetikus energia átalakítás minőségének és hatékonyságának javítására összpontosítva. Teljes mértékben kihasználja a mezőgazdasági előnyöket, felgyorsítja az ipari léptékű áttöréseket, optimalizálja és korszerűsítse a szolgáltatóipar struktúráját, és előmozdítja a három iparág koordinált és integrált fejlődését, valamint az energiaszintek korszerűsítését.

Az iparágak és a mezőgazdasági berendezések gyártásának fejlesztése során Shen megye megépítette a „Luxi Seedling Valley”-t is, aktívan kapcsolatba lépett a főbb tudományos kutatóintézetekkel az ország szerte, bemutatta a tehetséget és a technológiát, és jó munkát végez a vetőmag kutatásában és fejlesztésében,Fogja meg a gabonatermelési technológia parancsnoki magasságait, és kutasson a vetőmagforrás „szűk keresztmetszet” technológiájáról. 2022 márciusában nemzeti szintű vetőmagtermelő megyeként ismerték el.

Luxi Seedling Valley egy hegyvidék a csemeték kutatására és fejlesztésére Shen megyében, és egy gyűjtemény projektek,Ez egy laza ipari közösség, amelynek felelőssége több ezer csemetésztő vállalkozás inkubálása, a csemeták termelésére összpontosítva,Szerepet játszani a demonstrációban, promócióban, ellenőrzésben és tesztelésben, valamint technológiavezető szolgáltatásokat nyújtani a megyei vetőmag- és csemetészeti vállalkozások számára, teljes mértékben betöltve a vetőmagkutatás és fejlesztés gyenge láncszemeit, valamint a csemetésztés.

Megosztás.

A szerzőről

Hozzászólások lezárva.