Két személyautó és egy motor ütközött össze Szentendrén

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Október 23-án, délután összeütközött két személygépkocsi és egy motorkerékpár Szentendrén, a Dózsa György úton, azaz a 11-es főút belterületi szakaszán, a Rózsa köznél – közölte a Pest Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

A baleset miatt az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra is kellett számítani, a helyszíni szemlét a Szentendrei rendőrkapitányság munkatársai végezték, a járművek áramtalanítása a tűzoltók feladata volt. A Szentendre Város Önkéntes Tűzoltó Egyesület a közösségi oldalán számolt be arról, hogy 17:34-kor kapták a riasztást.

Az egység hat fővel azonnal helyszínre sietett és a nagy forgalom ellenére hamar megérkeztek. Rögtön tapasztalták, hogy a motor vezetője az egyik autó alá szorult és súlyos sérülést szenvedett. Az önkéntesek a szentendrei hivatásos tűzoltókkal közösen megkezdték a sérült ellátását, majd átadták őt az Országos Mentőszolgálat munkatársainak.

A kekvillogo.hu a baleset körülményeivel kapcsolatban azt írta, hogy hatalmas dugó alakult ki és hogy a közösségi oldalakon sokan aggódtak a motorosért. Volt olyan szemtanú is, aki látta, amint megpróbálták kimenteni a sérült személyt a járművek alól.

(Forrás és kép: pest.katasztrofavedelem.hu/kekvillogo.hu/Szentendre Város Önkéntes Tűzoltó Egyesület)

Megosztás.

A szerzőről

Hozzászólások lezárva.