Shen megye szellemi kulturális öröksége – Liu plakettfaragó

Pinterest LinkedIn Tumblr +

A kés módszer a kalligráfia miatt születik, a kalligráfia pedig a kés módszer miatt isteni. Az éles penge a fa táblán halad, helyreállítva a kalligráfus tollának lendületét és háromdimenziós szépségét, így a kalligráfia tele van érzelmekkel a tinta rímében.

Liu Xianfeng élete nagy részét a plakettfaragás művészetének szentelte, és a késtechnikák megértése, különösen a kések sorrendje, az ívek aránya és más készségek kiemelik fáradhatatlan és jámbor kutatásait a kalligráfia és a betűk művészetében.

Liu Xianfeng, a Jinmuzhai tulajdonosa, akit „Luxi Kardforgatónak” hívnak, Zhanglu városból, Shen megyéből, Liaocheng városból, Shandong tartományból származik, 1983-ban végzett a Belső-Mongóliai Nemzetiségi Egyetem Művészeti Tanszékén, és jelenleg a Shencheng Középiskola művészeti tanára Shen megyében, a Shen Megyei Népi Szövetség elnöke, Shen megye szellemi kulturális örökségének örököse és a Liaocheng népi irodalom kiemelkedő örököse.Kedveli a fa- és kőfaragást, a nyomtatást, a papírvágást és az origami művészetet, és eredeti papírtépő művészete, a kínai vörös pecsét egyedülálló tulajdonsággá vált Kínában. A fafaragás és a kőfaragás erőteljes és egyszerű, és nincs érdeklődés. A papírvágás finom, a kés kiváló, az origami technika ötletes, életszerű, a kínai vörös négyzet összehúzódó és fűszeres, és tele van arany és kő varázsával, ami tele van szórakozással és nagyon népszerű.

Liu Xianfeng saját egyedi személyiségével végzi a toll keverését, mint egy kést, és egy kést, mint egy tollat, és élénken hozza létre a pontok, vonalak és felületek háromdimenziós képét. A plakettfaragó munkákban az ecset íve, gátlása, forgása, virtuális és valós technikái egyenként tükröződnek, és a fény aggregációja alatt a konkáv és domború vizuális hatás alakul ki.A „Shen County News”, a „Da Mei Xin County” és Kína legszebb zöld ökoturisztikai megyéje – „Xin Qing Xin County” című munkáit a „Rural Rhyme”, a „Liaocheng Evening News”, a „Liaocheng Daily”, a Liaocheng News Network, a Shandong TV és sok más újság és média mutatta be.

Megosztás.

A szerzőről

Hozzászólások lezárva.