Szilveszteri túrát szerveznek a Vörös-kő csúcsra

Pinterest LinkedIn Tumblr +

December 31-én, szilveszter napján újra megrendezik a Vörös-kő túrát – írja a leányfalusi önkormányzat a közösségi oldalán. A közös indulás idén a szentmise után, 10:30-kor lesz a Szent Anna-templom elől.

Adorján András polgármester jó szívvel invitál mindenkit december 31-én egy hangulatos túrára és koccintásra a Visegrádi-hegység 521 méter magas Vörös-kő nevű csúcsára.

„Szép és egészséges leányfalusi hagyomány ugyanis, hogy a falu lakói Szilveszter napján felkirándulnak, hogy a pompás panorámában gyönyörködve kívánjanak egymásnak boldog új évet. A túraútvonal megválasztása fakultatív, a találkozó déli 12-kor lesz fenn a csúcson. Itt elfogyaszthatjuk az otthonról hozott elemózsiánkat, de megkóstolhatjuk túratársaink finomságait is, hiszen szeretetteli kínálásból ilyenkor nincs hiány. Forralt borról, pálinkás butykosról is ki-ki maga gondoskodjék” – írja a polgármester.

Érdemes egy kis mozgással zárni az óévet, hiszen az időjárás is kegyes lesz a kiránduláshoz. Ráadásul enyhe, napos idő várható.

„Bár túrázáshoz amúgy sincs rossz idő, csak rosszul megválasztott túraöltözet! Mindenkit szeretettel hívunk! Akikkel nem találkozom, azoknak ezúton kívánok békés, boldog újesztendőt!” – tette hozzá Adorján András.

(Forrás és kép: Leányfalu önkormányzata)

Megosztás.

A szerzőről

Hozzászólások lezárva.