Öt gól után villant a piros a szentendrei bajnokin

Pinterest LinkedIn Tumblr +

A félidei 2:0-ás vezetést követően 3:2-re győzte le a Pest megyei másodosztályban szereplő Szentendrei VSE a Valkói KSK csapatát. A szentendrei alakulat három vereség után szerzett ismét pontokat.

A Duna-parti város csapata a Valkó elleni bajnokit megelőző három mérkőzésén 14 gólt kapott (!), így a játékosokban minden bizonnyal benne volt a bizonyítási vágy. Ezúttal jól kijött nekik a lépés, hiszen Egervári Márton révén a 23. percben megszerezték a vezetést (1:0).

A 35. percben Pethő Bence is beköszönt (2:0), így már kétgólos előnyben volt a hazai alakulat. Az első játékrészben csak a vendégek labdarúgója, Mátrai Károly Tamás sárgult be, ő a 40. percben kapta meg a lapot.

A szünet után némileg izgalmasabbá vált a találkozó. Az 53. percben Jármy Botond (Szentendre) is sárga lapos figyelmeztetésben részesült. A 63. percben újabb gólt szerzett a Szentendre, Málits Márkó találatával már 3:0-ra vezetett a házigazda.

Csakhogy ezután feltámadt a Valkó: az NB3-at is megjárt Busai Tamás duplázott (a 66., illetve a 70. percben is eredményes volt) és némi esély mutatkozott a pontszerzésre is, de végül nem született újabb gól. A 90. percben a vendégek megfogyatkoztak, Ötömösy István Pál pirosat kapott, így idő előtt mehetett zuhanyozni.

(Forrás: MLSZ Adatbank)

Megosztás.

A szerzőről

Hozzászólások lezárva.