Kormányablak-ügyintézők kaptak bizonyítványt Pest Vármegyében

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Lezárult a Pest Vármegyei Kormányhivatalban az a kormányablak-ügyintézői képzés, amelyet február 20-án bizonyítványátadó ünnepséggel zárt a hivatal.

Az eseményen Almási Győző, a Miniszterelnökség hatósági ügyekért felelős helyettes államtitkára hangsúlyozta, hogy szerteágazó tudást igényel az állampolgárok magas szintű kiszolgálása. Felidézte: az elmúlt évek jogszabályváltozásainak köszönhetően egyszerűbben és átláthatóbban működik az államigazgatás, amit az elektronikus ügyintézés felgyorsított. A helyettes államtitkár az emberi tényező fontosságát is kiemelte.

Tarnai Richárd, Pest vármegye főispánja a bizonyítványok átadása előtt a kormányablakok ügyfeleinek elégedettségére, a jogszabályok betartásának fontosságára és a szakmaiságra hívta fel a figyelmet. “Az ügyfelek véleménye az, ami alakítja a kormányhivatali rendszert” – emelte ki a kormányhivatal vezetője.

A Miniszterelnökség „A területi államigazgatási szervek humánerőforrásának fejlesztése” című kiemelt projekt keretében újította meg a kormányablak-ügyintéző képzés rendszerét. A mostani alkalommal 62 Pest vármegyei munkatárs tett sikeres vizsgát.

Fotók, forrás: Pest Vármegyei Kormányhivatal

Megosztás.

A szerzőről

Hozzászólások lezárva.