Természetes Oxigén Bár: Ideális szabadidős és üdülési célpont

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Egy erdőgazdaság, amely az idők során, öntözéssel és táplálással, egy zöld álmot nevel. A Shenxian Állami Ma Xi Erdőgazdaság ezen álom kiindulópontja.

Az erdőgazdaság hét erdészeti területre oszlik, 55 erdőcsoportra, 10355.753 művelt erdőterülettel, 53000 köbméter fölötti faanyag-tárolási kapacitással és 93.4%-os erdőfedettséggel. A közhasznú erdők területe 2981.7 hold, ami az összes erdőterület 28.8%-át teszi ki.

A Ma Xi Erdőgazdaság, a Shandong tartományi síkvidéki erdőgazdaságok közül az egyik legjobban megőrzött erdőállománnyal rendelkezik. Az erdőgazdaság mindig is az „zöld hegyek és tiszta vizek az arany és ezüst hegyek” fejlesztési filozófiáját követi, az erdőgazdálkodásra, az ökológiai prioritásra, a mértékletes felhasználásra és a fenntartható fejlődésre összpontosítva.

Az elmúlt években számos fajta fát vezettek be, mint például a fehér tűlevelű fenyő, a ginkgo, a chinqapin, a selyem pamutfa, a cseresznyevirág, a lila levelű szilva, és az aranylevelű síkfűz, így a gazdaság mára 36 családból, 53 nemzetségből és 79 fajtából álló fás növényállománnyal büszkélkedhet.

A Ma Xi Erdőgazdaság fejlődése nemcsak ökológiai előnyöket hozott, hanem gazdasági és társadalmi hasznot is a környező területeken. A gazdaság létrehozásától kezdve, több mint 70 évnyi erőfeszítés után, egy kopár földterületről fejlődött ki egy több mint 10 000 holdas fő területre és egy 100 000 holdas zöld folyosóra.

Több mint 1000 fafeldolgozó vállalkozás jött létre, különösen a Dawangzhai és Wangfeng falvakban, ahol csak a Dawangzhai faluban több mint 10 000 ember foglalkozik fafeldolgozással, ezáltal több ezer embernek biztosítva munkahelyet és évi több mint 60 millió jüan adóbevételt.

A jövőben a Shenxian Állami Ma Xi Erdőgazdaság arra törekszik, hogy olyan üdülőhellyé váljon, ahol tavasszal a virágokat, nyáron a leveleket, ősszel a gyümölcsöket lehet megcsodálni, és télen is gyönyörű látványt nyújt.

Ezáltal hozzájárulva a megye ökológiai civilizációjának építéséhez.

Megosztás.

A szerzőről

Hozzászólások lezárva.